SKELLEFTEÅ FOTBOLLSFÖRENING
MOD - PASSION - OMSORG

Domaravgift 5/4
2024-03-30 09:40

Hej! Dags att betala in domaravgift inför säsongen. Den är på 600kr och betalas senast 5/4 till 070-2661772 (Maja Edström)

Mvh Lagledarna

Info våren/sommaren
2024-03-25 21:11

Info våren/sommaren!

Stort tack till alla! föräldrar som  jobbat på Olearys. Det har bidragit stort till lagkassan. Vi har gjort våra sista pass där helgen 22-23/3.
Vårt mål är att försöka hitta möjligheter till jobb istället för försäljningar då det oftast ger en bättre summa samt bidrar till att vi föräldrar lär känna varandra och förhoppningsvis kan ha trevligt samtidigt. Ju äldre våra spelare blir, desto lättare hoppas vi att det ska bli för dom att också kunna jobba. Just nu är det begränsade uppgifter som vi kan sätta dom på.

25/5 har vi ett jobb på Folkparken där det totalt kommer att stå 8 st föräldrar i garderob.
Vi har förhoppningsvis hittat ett jobb för spelarna där dom kommer kratta/städa och göra fint utomhus för Folkparken. Om spelarnas jobb blir spikat kommer vi att behövas viss föräldranärvaro på plats. Återkommer om/när det blir aktuellt.

9/6 har vi fått ett stort jobb i Umeå som entré-värd på EU-valet. Jobbet kommer att innebära många timmar (ca 12 tim) på plats, dock lättsamt jobb. Dom kommer att bjuda på lunch och middag. För varje person som vi kan skicka dit får vi ca 2500kr. Det kommer även att utgå en milersättning för att ta sig dit, detta gäller för samåkning ej om alla kör var sin bil.

Vi hoppas att så många som möjligt kan jobba då vi är ute i god tid samt att det ger en bättre inkomst till lagkassan 😊!

Vi önskar att ni som kan jobba
*25/5 Folkparken garderob kommenterar med en 1:a I kommentarsfältet (I Whats App)
*9/6 Umeå Entré-värd kommenterar med en 2:a I kommentarsfältet (I Whats App)

För er som ej kan jobba kommer det istället att bli en försäljning av Kakservice kakor och godis under Maj månad.

Tack!
Mvh Maria Tina & Maja

Betalning häften
2024-03-08 08:06

Hej!

Det är några av er som inte har betalat för häftena än. Sista dag för detta var den 6/3. Swisha 1200 kr till Tina Pettersson 070-690 35 84

Vårens häften är här
2024-03-02 23:13

Hej!

Skellefteåhäften har kommit nu. Äldsta syskonet i familjen tar 6 häften.
Vi delar ut de 6 häften/familj som alla ska sälja, till spelarna på träningen på tisdag.

Vi vill ska ni ska swisha SENAST när ni får häftena men gärna före!
OBS! Senaste dag att hämta häften är onsdag under Sportlovet.  Vi vill att alla swishar före onsdag!

🔴 Swisha 1200kr till Tina 0706903584 Märk med spelares namn+häften 🔴

Tyvärr är Ica Maxi inte med i häftet i år, därför gör vi inte en säljaktivitet för killarna utan varje familj/spelare säljer totalt 6st häften.

Erbjudande om teater
2024-02-21 14:54

Hej!

Vi har fått ett erbjudande för den som är intresserad av att gå på teater.

50kr rabatt när ni använder kampanjkoden BOLL för att boka ”El sueco” via tickster.com

Detta är inget som vi gör som grupp. Är ni intresserade så kan ni boka själva. Använd då koden ovan för att få rabatt.

Teatern handlar om:

SPELAR I SKELLEFTEÅ 27 & 29 feb, SCEN 4, SARA KULTURHUS.

Kims egenupplevda berättelse som tar oss från en läktare på första bajjenmatchen till erbjudandet från IFK Göteborg. En föreställning om att våga drömma, våga misslyckas och vem man är bortom det. Av Kim Gardell. Regi David Åkerlund

El sueco - Västerbottensteatern (vasterbottensteatern.se)

OBS! Nya tider EHC 18/2
2024-02-12 18:42

Hej allihopa!
FF har nu redigerat schemat och ändrat tider för söndag 18/2. Var vänlig gå in och kolla tiderna så ni är uppdaterade på de senaste.

Huvudsponsorer