SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SKELLEFTEÅ FOTBOLLSFÖRENING
MOD - PASSION - OMSORG

Föräldrar, vi behöver er hjälp i pojkar 2016!
2024-02-19 10:34

Hej föräldrar!
I dagsläget är det fyra tränare i pojkar 2016 och oftast kan två stycken vara på plats då man tränar andra lag också. Rekommendationen från svenska fotbollsförbundet är en tränare per åtta barn och då gruppen är trettio barn i dagsläget(15 barn/tränare) så behöver vi er hjälp.

 

Vi måste ha fler tränare som är på plats för att kunna ta hand om era barns träningar så vi kan hjälpa till att utbilda dem och hålla en bra ordning.

Ni behöver bara ha intresse och det behövs inga förkunskaper. Och om ni är på plats hela träningarna vore det ju toppen om ni kan bidra på planen. 

 

Man hjälps åt genom en sms grupp där man skriver om man kan komma eller inte. Vem som kan hämta grejerna och lämna dem. Man är där när sitt eget barn är där, skulle de vara sjuka så meddelar man bara detta i gruppen. 

 

Tränarna och lagledaren har halva deltagaravgiften som ett tack för att man ställer upp. Tränarna får en overall av föreningen och vi står för utbildning som går via förbundet. Vi kommer även bistå från föreningen med övningar och stöttning för de som ställer upp. 

 

Vänligen ta kontakt med kansliet eller någon av tränare ifall ni kan hjälpa till.

 

info@skellefteaff.se

070-2754517

 

Med vänlig hälsning,

Kansliet

 
Facebook
Huvudsponsorer