SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SKELLEFTEÅ FOTBOLLSFÖRENING
MOD - PASSION - OMSORG

Säsongen 2024
2024-04-09 13:48

Hej föräldrar!
Säsongens första matcher närmar sig med stormsteg och här kommer information om vad som händer framöver. Då jag även jobbar heltid åt Skellefteå FF som kanslist, ungdomsansvarig och akademichef så kommer det information från föreningen och för vårt lag.

 

Information från föreningen

Gällande avgifter, FF häften och ideell tid kan ni läsa det i länken nedan. Denna kunde ni läsa i samband med anmälan till föreningen. Under denna länk kan ni även läsa Skellefteå FF verksamhet barn- och ungdomsmål och riktlinjer.

 

Info om avgifter, FF häften och ideell tid

 

 

Träningar/tränare/lagledare

Föreningen rekommenderar två träningar i veckan när vi väl får spelbara planer och ytor nog att kunna träna så mycket. En annan anledning till två pass i veckan är att en del har andra aktiviteter under den här tidsperioden och då kan man förhoppningsvis vara med minst en gång i veckan i alla fall.

Tränare i dagsläget är jag själv, Fredrik Burvall och Andreas Falk. Vi vill gärna ha in fler som kan hjälpas åt med träningarna. Det spelar ingen roll om man inte spelat fotboll eller har någon erfarenhet sedan tidigare. Föreningen står för kostnad för utbildning via Västerbottens fotbollsförbund. Det kommer även en övningsbank från föreningen. Våga gärna vara med i tränargruppen.

Lagledare så tar jag frivilligt på mig den rollen då jag ändå får all information först så känns det enklast. Hoppas det känns okej.

 

Seriespel våren - Sammandrag

Vi är anmälda med två lag till seriespel under våren/sommaren som kommer att spelas som sammandrag. Man spelar 3v3 i dessa matcher utan målvakt och rekommendationen från SvFF är 6 spelare per lag.

Det blir tre sammandrag under vårsäsongen. Varje sammandrag tar cirka tre timmar och brukar vara riktigt kul för barnen. Sedan anmäler sig på nytt inför hösten.

Första sammandraget anordnar Clemensnäs och det blir lördag den 18 maj.

Det andra sammandrag anordnar vi själva och det kommer bli i samband med Skellefteå FF:s evenemang rekordmatchen den 1 juni. Förra året var det cirka 2000 personer under hela dagen. Jag har redan bokat in matcherna inne i bollhallen. Mer information kring detta kommer längre fram.

Det sista sammandraget anordnar Myckle och kommer mest troligen bli helgen den 15–16 juni. Vi har inte fått bekräftat datum eller tid ännu.

 

Cuper

Clemensnäs anordnar cup den 24 augusti för 3v3 som våra tidigare årgångar i föreningen uppskattat. Anmälningsavgift cirka 400–500 kronor.

 

Träningskläder och matchkläder

Jag skickar en länk nedan till Stadium sida för Skellefteå FF kläder. Vi rekommenderar Tiro23 L Trg top jr (tröja) och Tiro23 L Trg Pnt Jr (byxor) för träning.

Gällande matcherna får man låna en matchtröja av föreningen men man ska ha egna svarta shorts och sockar. Om ni inte har kan ni köpa det även här, Ent22 short Jr och Adi 23 sock. Tränings t-shirt så finns Tiro23 jsy jr.

Inget är tvång att köpa men på matcherna vill vi nog gärna att alla har lika färger.

Det är alltid svårt med storlekar men det kan ni testa på Stadium inne på citykompaniet. Är man tveksam så köp lite större. De ska ju ändå växa.

 

Stadium - Skellefteå FF kläder

 

Lagkassa

Laget behöver en lagkassa och den hålls av laget själv. Det är olika hur man gjort första åren. En del har bara delat upp kostnaden mellan föräldrarna för att göra det enkelt. Pengar får vi in genom fikaförsäljning på vårt sammandrag och om vi vill göra andra saker för att dra in pengar. Detta bestämmer vi tillsammans som lag men överlag behövs inte mycket pengar för att gå runt första åren. Det är senare när man börjar vilja åka på mer cuper och domarkostnader ökar så det blir mer aktuellt.

För att täcka kostnader för domare i sammandraget vi anordnar så behöver laget få en lagkassa. 75 kronor kostar domare per match och det är 10 matcher så totalt 750 kronor. Nu har jag tjuvstartat lagkassan genom att sälja 4 stycken extra FF häften där 100 kronor går till vår kassa och 100 kronor till föreningen. Så lagkassan består av 400 kronor i dagsläget.


Fotografering - Eddahallen

Det kommer att ske den 12 maj på Eddahallen och exakt tid för detta kommer snart. Kan ni inte någon specifik tid så meddela gärna mig så snart som möjligt. Vill ni inte vara med eller har skyddad identitet så säg gärna till mig så ska vi ta hänsyn till detta.

 

Föräldramöte i samband med träning

Jag hoppas vi kan hitta ett datum snart för att snacka ihop i samband med en träning. Jag tycker det vore bra att alla kan träffas och alla få ett ansikte på föräldrarna till våra barn. Generellt så ju fler föräldrar som engagerar sig ju längre spelar barnen är vår erfarenhet.

 

Som vanligt, tveka inte att ta kontakt vid frågor eller funderingar. 

 

Med vänlig hälsning, 
David Berthelsen
Skellefteå FF 

070-2754517

info@skellefteaff.se

Kallelse till träning
2024-02-20 10:08

Hej!
Jag tänker att vi aktiverar kallelser till träning så kan ni enkelt tacka ja eller nej till aktiviteten. 

Ta gärna upp frågor kring detta ikväll på träningen eller ta kontakt med mig. 

 

070-2754517

info@skellefteaff.se 

 

Med vänlig hälsning, 
David 

Lokalen för dagens träning
2024-02-06 17:18

Hej! 
Träningslokalen ligger i samma huslänga som idrottens hus vid Norrvalla. Kyokushin karate. 
Ring om inte hittar. 

Med vänlig hälsning, 

David 

Uppstart för flickor födda 2017 + info från föreningen
2024-01-31 23:34
Bild från hösten 2022 på Norrhammarskolans idrottshall

Hej föräldrar!
Tisdag den 6 februari drar vi igång träningen för flickor 2017. Vi kommer starta igång i karatelokalen som finns vid Norrvalla. Tiden blir kl 17.50 till 18.50.
Vi kommer vara här fram till vecka 10 för sedan hoppas vi att det öppnas upp möjligheter till träning i andra lokaler också.
Fokus kommer vara på att tjejerna ska få röra sig, kroppskontroll, träna med boll, umgås och ha roligt.

Ta gärna med en kompis så vi blir fler. Det är helt ok att komma och prova på.

Har ni möjlighet att sprida nyheten på skolan där era barnen går så är jag tacksam. Vill ni ha info ni kan dela ut så hör gärna av er så ordnar jag det. Jag kan skicka på mail eller sms.

 

Jag kommer också informera kring vad det innebär att vara i vår förening då jag jobbar heltid åt föreningen som kanslist, ungdoms- och akademiansvarig. 


Har du frågor eller funderingar så tveka inte att ta kontakt med mig.

Med vänlig hälsning,

David Berthelsen

info@skellefteaff.se

070-2754517

 
Facebook
Huvudsponsorer