SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
SKELLEFTEÅ FOTBOLLSFÖRENING
MOD - PASSION - OMSORG

Ny i SFF

Information

Kul att just du vill bli medlem i Skellefteå FF! Här nedan följer en del information som är bra för dig att veta. På hemsidan har vi samlat mycket information för nya medlemmar, bl.a. om föreningens värdegrund och policy. Under fliken avgifter kan ni se vad det kostar att vara med i SFF. 

 

Fotbollslekis 5 - 6 år

I Skellefteå FF startar verksamheten vid 5–6 års ålder för pojkar och flickor. I fotbollslekis verksamheten fokuserar vi i första hand på glädje och bollekar. Här förväntas föräldrarna/vårdnadshavare vara på plats under hela passet och gärna bidra med det man kan. Fotbollslekis tränare är föräldrar. Som tränare får du information om vad du kan/ska göra och vart du hittar material. Vi brukar använda oss av WhatsApp appen för att kommunicera så man vet vilka som är på plats. Man är ju förstås inte tvungen vara på plats om sitt eget barn inte har möjlighet att delta. Vi försöker hitta 8-10 tränare varje år. 

 

Ungdomslag 7 - 12 år

Om du vill börja spela fotboll i Skellefteå FF och är 7 år eller äldre så kan du anmäla dig via hemsidan. Lagen leds av engagerade ideella ledare och efter 12 år finns möjlighet att söka sig till vår akademiverksamhet som leds arvoderade ledare. Ungdomslagens tränare och lagledare är föräldrar. Har man inte möjlighet att vara tränare/ledare förväntas man ställa upp på övriga uppdrag runt laget, bland annat matchvärd, kioskförsäljning mm. Alla ska bidra runt laget så gott man kan. En nyckel för framgång är att engagera många personer runt laget samt att fördela ansvar mellan flera olika personer samt att barnen spelar längre upp i åldrarna.

 

Akademi 13 - 17 år

Om du är intresserad av att söka till vår akademi i Skellefteå FF och är mellan 13–17 år kan du anmäla dig här så tar akademiansvariga kontakt med dig.

 

Har du fler frågor eller funderingar så ta gärna kontakt med klubben. Kontaktuppgifterna finns under kontakt i menyn. 

 
Facebook
Huvudsponsorer